Известие

Collapse
No announcement yet.

Термостат

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

имаш ЛС
    настояща - BMW 3er
    ex. Alfa Romeo 156 - 2006-2007
    ex. Alfa Romeo 164 - 2000 - 2005

Comment

Първоначално публикувано от Amorphis
      BEHR / VERNET
      а на тия ги знам нали ми говориш за някакъе Рикамби Ориджинали
      Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Novachev
        Брат за смяна е прасето трябва да ти държи малко по малко от 90 май ще трябва да го сменяш а ако го сменяш смени и датчика той също е хубаво да се смени а и не е скъп около20 лв
        ти сменял ли си го и ако е да какъв сложи и доволен ли си
        Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

Аз да ти кажа съм с вернет и съм доволен но цената му е такава без датчика а и преди 2 седмици проверявах за един колега нещо официалния представител ги свършил и не знаеха кога ще правят зареждане наново някакви такива филми а пyк мисля че ЕPS са от тези фирми дето само пакетират (има една такава част от фирмите за части които имат някой части собствено производство а ругите ги купуват и ги пакитират с тяхната марка) не знаеш вътре какъв ще е термостата на коя фирма
          156 1,8 ТS 99
          Nissan Murano 2005

Comment

Аз да ти кажа съм с вернет и съм доволен но цената му е такава без датчика а и преди 2 седмици проверявах за един колега нещо официалния представител ги свършил и не знаеха кога ще правят зареждане наново някакви такива филми а пyк мисля че ЕPS са от тези фирми дето само пакетират (има една такава част от фирмите за части които имат някой части собствено производство а ругите ги купуват и ги пакитират с тяхната марка) не знаеш вътре какъв ще е термостата на коя фирма
            сори не сам видял а от колко време си с него?

Comment

Повече от година няма проблеми загрява нормално зима лете държи 85-90 извън града а като се стопли в града дига и малко над 90 за сега 20К км нямам проблеми
              156 1,8 ТS 99
              Nissan Murano 2005

Comment

Повече от година няма проблеми загрява нормално зима лете държи 85-90 извън града а като се стопли в града дига и малко над 90 за сега 20К км нямам проблеми
                значи определено ми е заминал термостата

Comment

Каквото и да купуваш търси или гаранция или уговорка да го върнеш или нещо такова...винаги така правя че понякога просто не случваш на част...
                  настояща - BMW 3er
                  ex. Alfa Romeo 156 - 2006-2007
                  ex. Alfa Romeo 164 - 2000 - 2005

Comment

здравейте,колеги.понеже темата е за термостати имам едно питане.със 300 зора си намерих термостат за алфата от подписа,защо толкова трудно стана всичко и нормална ли е цената 170 лв +датчика.ако може някой да ме светне по въпроса,ще съм много благодарен,ето и номера на рамата и на дв.
                    zar93200000159812
                    839A60002328881
                    мерси предварително
                    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

аз мисля че е малко височка тази цена от 170 лв, за около 100-120 лв с поставянето е по-нормална цена

Comment

извинявай колега, но сега погледнах че Алфата ти е дизел, на www.axm-auto.com има за 124 лв термостат и датчик
                        при бензиновите е малко по-евтино
                        а този сайт работи и с куриери, така че ако искаш може и да им поръчаш, ще ти го донесат на място

Comment

Първоначално публикувано от raffaello Покажи съобщение
                          извинявай колега, но сега погледнах че Алфата ти е дизел, на www.axm-auto.com има за 124 лв термостат и датчик
                          при бензиновите е малко по-евтино
                          а този сайт работи и с куриери, така че ако искаш може и да им поръчаш, ще ти го донесат на място
                          мерси за инфото,колеганаистина не е малка разликата в цените.

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                            здравейте,колеги.понеже темата е за термостати имам едно питане.със 300 зора си намерих термостат за алфата от подписа,защо толкова трудно стана всичко и нормална ли е цената 170 лв +датчика.ако може някой да ме светне по въпроса,ще съм много благодарен,ето и номера на рамата и на дв.
                            zar93200000159812
                            839A60002328881
                            мерси предварително
                            Здрасти колега,това е което предлага евро 07 на тяхната страница.Дано да съм ти бил полезен.

http://www.euro07.bg/catalog/catalog...hByCar&id=3855
                            Alfa Mito 1.4
                            156 2.0 155 ex
                            156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

Та като е тема за термостати и аз да се запиша.Вчера както си разхождах жената по родопите и щеше да стане белята(да изври чайника).Както си карах и блокира термостата.И докато се осета и 120 градуса,отбиване от пътя отварям капака и радятора лед студен,стана едно удряне по маркуча и термостата и отвори.За секунди температурата падна на 80 градуса и сичко ок.Днес като я запалих я оставих да видя кога ще отвори но уви(за смяна е)перката вкючва преди да отвори термостата.Поръчах си от евро07 за 50 лева и некви стотинки.
                              Alfa Mito 1.4
                              156 2.0 155 ex
                              156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

Първоначално публикувано от nikotm Покажи съобщение
                                Та като е тема за термостати и аз да се запиша.Вчера както си разхождах жената по родопите и щеше да стане белята(да изври чайника).Както си карах и блокира термостата.И докато се осета и 120 градуса,отбиване от пътя отварям капака и радятора лед студен,стана едно удряне по маркуча и термостата и отвори.За секунди температурата падна на 80 градуса и сичко ок.Днес като я запалих я оставих да видя кога ще отвори но уви(за смяна е)перката вкючва преди да отвори термостата.Поръчах си от евро07 за 50 лева и некви стотинки.
                                мерси колега,не намерих каквото търся,но все пак,благодарско

Comment

Working...
                                X