имаш ЛС
Известие
Collapse
No announcement yet.
Термостат
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от AmorphisBEHR / VERNETAlfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGisigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от NovachevБрат за смяна е прасето трябва да ти държи малко по малко от 90 май ще трябва да го сменяш а ако го сменяш смени и датчика той също е хубаво да се смени а и не е скъп около20 лвAlfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGisigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от NovachevАз да ти кажа съм с вернет и съм доволен но цената му е такава без датчика а и преди 2 седмици проверявах за един колега нещо официалния представител ги свършил и не знаеха кога ще правят зареждане наново някакви такива филми а пyк мисля че ЕPS са от тези фирми дето само пакетират (има една такава част от фирмите за части които имат някой части собствено производство а ругите ги купуват и ги пакитират с тяхната марка) не знаеш вътре какъв ще е термостата на коя фирма156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от NovachevПървоначално публикувано от NovachevАз да ти кажа съм с вернет и съм доволен но цената му е такава без датчика а и преди 2 седмици проверявах за един колега нещо официалния представител ги свършил и не знаеха кога ще правят зареждане наново някакви такива филми а пyк мисля че ЕPS са от тези фирми дето само пакетират (има една такава част от фирмите за части които имат някой части собствено производство а ругите ги купуват и ги пакитират с тяхната марка) не знаеш вътре какъв ще е термостата на коя фирмаAlfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGisigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от NovachevПовече от година няма проблеми загрява нормално зима лете държи 85-90 извън града а като се стопли в града дига и малко над 90 за сега 20К км нямам проблемиAlfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGisigpic
Comment
-
здравейте,колеги.понеже темата е за термостати имам едно питане.със 300 зора си намерих термостат за алфата от подписа,защо толкова трудно стана всичко и нормална ли е цената 170 лв +датчика.ако може някой да ме светне по въпроса,ще съм много благодарен,ето и номера на рамата и на дв.
zar93200000159812
839A60002328881
мерси предварително156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
извинявай колега, но сега погледнах че Алфата ти е дизел, на www.axm-auto.com има за 124 лв термостат и датчик
при бензиновите е малко по-евтино
а този сайт работи и с куриери, така че ако искаш може и да им поръчаш, ще ти го донесат на място
Comment
-
Първоначално публикувано от raffaello Покажи съобщениеизвинявай колега, но сега погледнах че Алфата ти е дизел, на www.axm-auto.com има за 124 лв термостат и датчик
при бензиновите е малко по-евтино
а този сайт работи и с куриери, така че ако искаш може и да им поръчаш, ще ти го донесат на мястонаистина не е малка разликата в цените.
156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениездравейте,колеги.понеже темата е за термостати имам едно питане.със 300 зора си намерих термостат за алфата от подписа,защо толкова трудно стана всичко и нормална ли е цената 170 лв +датчика.ако може някой да ме светне по въпроса,ще съм много благодарен,ето и номера на рамата и на дв.
zar93200000159812
839A60002328881
мерси предварително
http://www.euro07.bg/catalog/catalog...hByCar&id=3855Alfa Mito 1.4
156 2.0 155 ex
156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex
Comment
-
Та като е тема за термостати и аз да се запиша.Вчера както си разхождах жената по родопите и щеше да стане белята(да изври чайника).Както си карах и блокира термостата.И докато се осета и 120 градуса,отбиване от пътя отварям капака и радятора лед студен,стана едно удряне по маркуча и термостата и отвори.За секунди температурата падна на 80 градуса и сичко ок.Днес като я запалих я оставих да видя кога ще отвори но уви(за смяна е)перката вкючва преди да отвори термостата.Поръчах си от евро07 за 50 лева и некви стотинки.Alfa Mito 1.4
156 2.0 155 ex
156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex
Comment
-
Първоначално публикувано от nikotm Покажи съобщениеТа като е тема за термостати и аз да се запиша.Вчера както си разхождах жената по родопите и щеше да стане белята(да изври чайника).Както си карах и блокира термостата.И докато се осета и 120 градуса,отбиване от пътя отварям капака и радятора лед студен,стана едно удряне по маркуча и термостата и отвори.За секунди температурата падна на 80 градуса и сичко ок.Днес като я запалих я оставих да видя кога ще отвори но уви(за смяна е)перката вкючва преди да отвори термостата.Поръчах си от евро07 за 50 лева и некви стотинки.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
Comment
Comment